2014-06-03 09:50:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Laza, nyugodt napra számíthat

Napi horoszkóp június 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem lehet mindent a sorsra bíznia. Bizony tennie is kell azért, hogy boldoguljon. És bár ehhez nem elég a puszta elhatározás, valahol mégis el kellene kezdenie. A deréktáji fájdalom egzisztenciális bizonytalanságából fakad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma a pénz játssza az életében a központi szerepet. Van mit rendbe tennie a pénzügyek terén, és nem is csak a saját költségeivel kapcsolatban. Egy családtagja költekezése már aggasztó lehet, ideje végre megálljt parancsolnia neki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma még ballépésnek ítéli meg egy döntését, ám rövidesen kiderülhet, hogy nagyon is jól cselekedett. Nem várt hozadéka van ugyanis egy múltbeli lépésének, és ezzel nagyban változtathat a sorsán. Érdemes a jobbik oldalt nézni!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szerencse ugyan az ön oldalán áll, mégsem pottyan csak úgy szimplán az ölébe. Valami módon ki kell csikarnia azt. Ha nem teszi meg ön, akkor megteszi más. Erre gondoljon, és tegye végre félre a skrupulusait! Mutassa meg az erejét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön úgy képzeli el a közösségi életet, hogy mindenki önt csodálja. A helyzet az, hogy ma inkább önnek kell a csodálók közé beállnia. Akár még odáig is elmehet, hogy egy ellenségének gratulál. Jó taktikai érzékre vall ez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Laza, nyugodt napra számíthat. A főnöke valahol messze, végre van egy kis ideje arra is, hogy az emberi kapcsolatokat ápolja. Ugyanakkor azt is van módja bepótolni, amivel elmaradásban van. Mindezt nyugodtan, kényelmesen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ez a mai nap nem az ön napja, de azért mutasson több lelkesedést a munkájában! Ha nem is nyeri el a tetszését a kapott feladat, amit kínálnak érte, az nem kevés. Ez adjon erőt önnek a folytatáshoz. Meg a ma esti programja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha túl sokáig hezitál egy dolgon, akkor könnyen elveszítheti az adódó lehetőséget. A mai napon tehát nagyon fontos, hogy jók legyenek a reflexei: felismerje a lehetőségeket, és azonnal tudjon döntést hozni. A közlekedésben is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szeretné megvalósítani egy régi tervét, ám úgy tűnik, a jelenlegi anyagi helyzete ezt nem teszi lehetővé. Nem kell mégsem lemondania róla, csupán későbbre kell halasztania, és új forrásokat kell keresnie. Vannak még támogatói!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egyszer az életben önnek is lehet szerencséje! Ezért ne csodálkozzon, ha olyasmire kérik fel, amire titokban már régóta vágyott. Lám, a hit mire képes, most azt teheti munkaként, amiben igazán örömét lelheti. És még fizetnek is érte.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkahelyi flörtölés önnek afféle rutintevékenység, de vigyázzon, a végén még beleszeret valakibe. Vagy, ami még ennél is rosszabb, önbe szeret bele az egyik „áldozata”, aki valójában nincs is egészen az ínyére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Első látásra talán meggondolatlanságnak tűnik, amit ma tesz, de az egész végül mégis jól sül el. A sorsa vezeti valami vagy valaki felé, ami/aki elkerülhetetlen, s hozzájárul ahhoz, hogy teljesebb életet élhessen. Örüljön neki!


Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: